Mijn naam is Karen van der Meer - Dam.
Ik ben getrouwd, heb een heerlijke zoon en 2 honden.

 

Ruim elf jaar lang runde ik een goedlopende webshop. In deze tijd heb ik erg veel geleerd over het ondernemerschap en wil dan ook graag mijn kennis delen met andere ondernemers.

 

Door mijn brede interesses in het ondernemerschap ben ik de afgelopen jaren veel in contact gekomen met andere ondernemers. Ik merkte dat ik veel meer passie en voldoening haalde uit het helpen van andere ondernemers dan uit mijn eigen verkopen. Daarom ben ik gestopt met mijn webshop en ben ik mij volledig gaan richten op het ondersteunen en helpen van anderen.

 

Juist die taken die anderen maar vervelend of moeilijk vinden, doe ik heel graag. Vooral met boekhouding kan je mij niet blijer maken. Ik zie het als een uitdaging om alle cijfers zo op een rijtje te zetten dat jij als ondernemer ze ook begrijpt. Ik maak van alle bonnen, facturen, inkomsten en uitgaven een duidelijk overzicht, zorg ervoor dat alles up to date is EN dat de ondernemer er ook iets mee kan. Dat laatste is mijn ultieme beloning. Dat de ondernemer zijn eigen cijfers begrijpt en daarnaar kan handelen.

 

In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn honden en de hondensport agility. Met mijn beide dames ben ik regelmatig op wedstrijden te vinden.

 

Samenwerken en als team goede resultaten neerzetten. Dat is het mooiste wat er is.